Cono Sur A New World
Aby wejść na tę stronę, musisz potwierdzić, że przekroczyłeś wiek uprawniający do picia alkoholu.
30 listopad 2022

Czekolada na gorąco z czerwonym winem

Gorąca czekolada z dodatkiem czerwonego wina smakuje zupełnie inaczej, niż przygotowana w tradycyjny sposób! Wypróbuj pomysł Blendmana i zapomnij o zimowych mrozach.

Gorąca czekolada z czerwonym winem

Autor przepisu: Konrad Budzyk, Blendman.pl

Składniki:

  • 3 łyżki kakao
  • 100g czekolady gorzkiej
  • 4 łyżki cukru
  • 100 ml czerwonego wytrawnego wina Cono Sur
  • 400 ml mleka roślinnego
  • szczypta soli

Wykonanie:

Wszystkie składniki umieść w garnku. Postaw garnek na ogniu i gotuj na średnim ogniu cały czas mieszając, ale nie doprowadzając do wrzenia. Powinna powstać jednolita, gorąca czekolada. Przelej do szklanek i pij na ciepło.

Cono Sur A New World

Social Media

Kontakt

Telefon
+48 33 829-98-40
FAX
+48 33 818-28-96
Mail
recepcja@tim-wina.com.pl
Enjoy Wine Drink Wise
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.