Cono Sur A New World
Aby wejść na tę stronę, musisz potwierdzić, że przekroczyłeś wiek uprawniający do picia alkoholu.

Blog

Cono Sur na Warsaw Wine Experience 2022

Cono Sur na Warsaw Wine Experience 2022

Dwa dni pełne pozytywnych emocji, ciekawych spotkań i niesamowitych degustacji: 20 i 21 listopada marka Cono Sur uczestniczyła w Warsaw Wine Experience 2022.

Czytaj więcej
5 faktów na temat pracy sommeliera, które warto znać

5 faktów na temat pracy sommeliera, które warto znać

Czym zajmuje się sommelier? Jak zdobyć uprawnienia do wykonywania zawodu? Dowiedz się więcej na ten temat!

Czytaj więcej
Food pairing z Carmenere: faszerowane pieczarki portobello

Food pairing z Carmenere: faszerowane pieczarki portobello

Szukasz pomysłu na jesienną kolację lub spotkanie ze znajomymi? Wypróbuj pieczarki portobello z bogatym, mięsno-warzywnym farszem, idealne w połączeniu z Carmenere Cono Sur.

Czytaj więcej
Wegański gulasz z ciecierzycą i czerwonym winem

Wegański gulasz z ciecierzycą i czerwonym winem

Rozgrzewający, pełen wyrazistych smaków gulasz warzywny z dodatkiem wina Cono Sur to kolejna propozycja BlendMana na jesienny obiad.

Czytaj więcej
Zapiekanka z kapustą kiszoną i grzybami

Zapiekanka z kapustą kiszoną i grzybami

Wykorzystaj sezon na leśne grzyby - przygotuj na najbliższą kolację aromatyczną zapiekankę pomysłu BlendMana z dodatkiem kiszonej kapusty, wędzonego tofu i wina Cono Sur.

Czytaj więcej
Cetyfikat B-Corp - zrównoważony rozwój Cono Sur

Cetyfikat B-Corp - zrównoważony rozwój Cono Sur

Posiadany przez Cono Sur certyfikat B-Corp potwierdza zaangażowanie i efektywność firmy w zakresie zrównoważonego rozwoju, troski o środowisko i lokalną społeczność.

Czytaj więcej
3 mity na temat serwowania wina

3 mity na temat serwowania wina

Co robić, a czego nie robić podczas serwowania wina? Demaskujemy 3 najpopularniejsze mity na ten temat!

Czytaj więcej
Makaron z pieczarkami i białym winem

Makaron z pieczarkami i białym winem

Wypróbuj przepis Blendmana na jesienny makaron z pieczarkami i przekonaj się, że dodatek wina Cono Sur zmienia proste potrawy w prawdziwe kulinarne cuda!

Czytaj więcej
Risotto pomidorowe na czerwonym winie

Risotto pomidorowe na czerwonym winie

Risotto to jedno z tych magicznych dań, które można przyrządzić na sto sposobów i za każdym razem smakuje doskonale. Blendman dodaje do ryżu pomidory, grzyby i czerwone wino Cono Sur.

Czytaj więcej
Food pairing z Cabernet Sauvignon: szaszłyki warzywne z grilla

Food pairing z Cabernet Sauvignon: szaszłyki warzywne z grilla

Proste, pyszne, wegańskie: szaszłyki warzywne z ziołowym sosem chimichurri to doskonała sezonowa przekąska na jesień, a podając je w towarzystwie Bicicleta Cabernet Sauvignon rozpieścisz podniebienia swoich gości.

Czytaj więcej
Wino jako aperitif - co warto wiedzieć na ten temat?

Wino jako aperitif - co warto wiedzieć na ten temat?

Jaką funkcję podczas posiłku pełni aperitif? Jakie wina Cono Sur najlepiej sprawdzają się w tej roli? Podpowiadamy!

Czytaj więcej
Boczniaki duszone w białym winie Cono Sur

Boczniaki duszone w białym winie Cono Sur

Boczniaki to jeden z najlepszych składników wegańskich wytrawnych dań. Blendman przygotowuje je z dodatkiem białego wina i przypraw, które nadają im niepowtarzalnego smaku i aromatu.

Czytaj więcej
Strona 1 z 19
Następna strona »
Cono Sur A New World

Social Media

Kontakt

Telefon
+48 33 829-98-40
FAX
+48 33 818-28-96
Mail
recepcja@tim-wina.com.pl
Enjoy Wine Drink Wise
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.