Cono Sur A New World
Aby wejść na tę stronę, musisz potwierdzić, że przekroczyłeś wiek uprawniający do picia alkoholu.

Blog

Wegańskie tagliatelle alfredo z brukselką

Wegańskie tagliatelle alfredo z brukselką

Ciekawy pomysł na brukselkę: podaj ją z makaronem w kremowym sosie na białym winie Cono Sur - tak, jak robi to Dorota z bloga Fly me to the spoon!

Czytaj więcej
Grzane białe wino z sokiem jabłkowym

Grzane białe wino z sokiem jabłkowym

Zimowy wieczór i kubek grzańca to duet idealny! Jeśli w tym roku masz ochotę na nowe smaki, BlendMan przygotował dla Ciebie przepis na grzane białe wino z sokiem jabłkowym.

Czytaj więcej
Wegański pasztet z galaretką z czerwonego wina

Wegański pasztet z galaretką z czerwonego wina

Klasyka świątecznego stołu w wersji wegańskiej: wypróbuj przepis BlendMana na jaglano-soczewicowy pasztet z wykwintną winną galaretką!

Czytaj więcej
Polenta z pieczarkami na czerwonym winie

Polenta z pieczarkami na czerwonym winie

Delikatna polenta i aromatyczne pieczarki z nutami rozmarynu i czerwonego wina Cono Sur to kwintesencja zimowego comfort food! Wypróbuj przepis przygotowany dla nas przez Dorotę z bloga Fly me to the spoon.

Czytaj więcej
Risotto z burakiem i oliwą truflową

Risotto z burakiem i oliwą truflową

Risotto z burakiem doprawione aromatyczną oliwą truflową i czerwonym winem Cono Sur to znakomita propozycja na uroczysty obiad lub kolację we dwoje. Wypróbuj najnowszy przepis BlendMana!

Czytaj więcej
Dynia piżmowa z winnymi pomidorkami

Dynia piżmowa z winnymi pomidorkami

Szukasz nowych pomysłów na lunch lub kolację na bazie dyni? Dorota z bloga Fly me to the Spoon proponuje jej wyjątkowe połączenie z pomidorkami gotowanymi w winie Cono Sur!

Czytaj więcej
Piernik z czerwonym winem

Piernik z czerwonym winem

Szukasz wyjątkowego przepisu na świąteczne ciasto? Wypróbuj piernik aromatyzowany czerwonym wytrawnym winem pomysłu Blendmana.

Czytaj więcej
Foodpairing z Organic Pinot Noir

Foodpairing z Organic Pinot Noir

Pinot Noir jest jednym z najbardziej wyrafinowanych smaków pośród czerwonych win. Jego unikatowy i charakterystyczny smak, kolor i aromat pozwala na doskonały foodpairing. Organic Pinot Noir świetnie komponuje się, np. z tuńczykiem – poznaj nasz przepis!

Czytaj więcej
Gruszki w białym winie

Gruszki w białym winie

Gruszki to jedne z najsmaczniejszych jesiennych owoców, a po ugotowaniu w białym winie Cono Sur zmieniają się w wykwintny deser! Jeśli chcesz spróbować tego połączenia, sprawdź przepis Doroty z bloga Fly me to the spoon.

Czytaj więcej
(Nie)winne ciasto czekoladowe

(Nie)winne ciasto czekoladowe

Ciasto czekoladowe to deserowy klasyk, a BlendMan wie, jak nadać mu wyjątkowego charakteru: dodaj do niego czerwone wino Cono Sur, a otrzymasz smak, któremu nie sposób się oprzeć!

Czytaj więcej
Gnocchi w sosie porowym z białym winem

Gnocchi w sosie porowym z białym winem

Kwintesencja comfort food z wykwintną nutą białego wina Cono Sur: wypróbuj przepis BlendMana na gnocchi w aromatycznym sosie porowym.

Czytaj więcej
Jednogarnkowy makaron w (nie)winnym sosie

Jednogarnkowy makaron w (nie)winnym sosie

Ekspresowy przepis dla zabieganych: BlendMan przygotował dla nas jednogarnkowy makaron z zielonym groszkiem w sosie na bazie białego wina Cono Sur!

Czytaj więcej
Strona 1 z 3
Następna strona »
Cono Sur A New World

Social Media

Kontakt

Telefon
+48 33 829-98-40
FAX
+48 33 818-28-96
Mail
recepcja@tim-wina.com.pl
Enjoy Wine Drink Wise
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.